שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/10/2014 | 22:54 | מאת: שושנה

שלום רב, אני בת 62, לפני תשעה חודשים היה לי שבר בקרסול וגבס כחודש וחצי. לאחר מכן עברתי תקופת שיקום אשר כללה פיזותראפיה ושימוש בגרב אלסטית וסד בהמלצת אורטופד. מאז אני סובלת כאבים וקשה לי ההליכה, לעיתים תחושת אי יציבות בהליכה. בבדיקות אובחן כי ישנה דלקת וטופלתי באנטיביוטיקה אשר לא עזרה ואני עדיין סובלת מכאבים. מה עליי לעשות כדי לעזור להחלמת הרגל מהדלקת ולהחזירה לתפקוד תקין? תודה רבה!

שלום רב "דלקת" זה ביטוי כללי מידי. במידה ויש כאבים או נפיחות צריך לראות בדיוק ממה נובע. פעמים רבות ישנה רקמה רכה סביב הקרסול אשר תפוחה ומצולקת וגורמת לכאבים. פני לאורטופד כף רגל וקרסול לבדיקה נוספת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול