דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/07/2014 | 10:05 | מאת: מיי

28/07/14 09:32אהלן, אשמח לעצתכם, עד לפני שבוע הייתי רצה כל יום ואז התחילו כאבים בקרסול.. אורתופד אבחן דלקת בגיד ואמר לי למרוח פלדן ג'ל ולהסתובב עם גרב אלסטית, בינתיים אני מתאמנת על אליפטיקל שיש לי בבית, אבל מרגיש לי שזה מעכב את ההחלמה, הוא אמר שאחרי שבוע זה יעבור ואני אוכל לחזור לרוץ אבל כרגע זה בגדר פנטזיה, האם יש אימון אחר מומלץ? כי להיות במנוחה מוחלטת אני לא מסוגלת.. האם יש טיפול אחר מועיל יותר? תודה

שלום רב ניתן לקחת כדורים נוגדי דלקת והכי חשוב זה לנוח עד יעבור זעם.... בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול