דלקת בקרסול אחרי שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/05/2011 | 20:20 | מאת: צילה

שלום, לפני 9 חודשים שברתי את הקרסול. השבר התאחה אבל הכאבים נמשכו. עשיתי פיזיוטרפיה, בדיקות ולא נמצא משהו. לפני חודש פניתי שוב, הרופא אמר שכנראה זו דלקת קבלתי זריקה והכראב בקדמת הקרסול עבר כמט לגמרי. עדין קשה לי עם טווח התנועה , מאמינה שזה יחזור. הבעיה שעדין נותרה זה ההליכה, יש לי אי נוחות בכרית כף הרגל, קשה לי להסביר במילים משהו מציק לי. אני יכולה ללכת ולרוץ אך יש משהו לא נוח. סוג של רגל רדומה. האם זה עניין של זמן? לחזור שוב לרופא? עוד זריקה? אני כבר מתקשה להאמין שכף הרדל תחזור להיות תקינה. תודה רבה צילה

05/06/2011 | 09:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה עניין של זמן?- יתכן כי קיימת פגיעה עצבית קלה שעוד תתאושש, מעבר לכך לא ניתן לדעת ללא בדיקה מסודרת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול