מתיחה ו/או דלקת בגיד העקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/05/2011 | 20:01 | מאת: נחמן

מזה כחודש יש לי כאבים חזקים בגיד שמאחורי העקב(גיד האכילס אם איני טועה). יכול להיות שנובע ממאמץ בספורט(אני רץ ומשחק כדורגל). למרות הכאבים הכרחתי את עצמי לרוץ,האם אני גורם לעצמי נזק. אני חייב לציין שב5 דקות ראשונות של ריצה אני ממש עושה זאת בצליעה בגלל הכאבים אך לאחר מכן אני רץ די רגיל. בבוקר שלאחרי שוב אני קם עם צליעה. מה צורת הטיפול?כמה זמן בערך להחלמה?האם זה עובר לבד ודי במנוחה?האם צריך צילום או סיטי לאבחון או שרופא מומחה מרגיש בנגיעה את הפגיעה. סליחה על השאלה או השאלות הרבות. תודה רבה מראש על סבלנותך ועל תשובה מפורטת.

19/05/2011 | 14:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

למרות הכאבים הכרחתי את עצמי לרוץ,האם אני גורם לעצמי נזק - כנראה שכן. מה צורת הטיפול? - תלוי בבעיה,יש לפנות לבדיקת אורקתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול