כאב חד בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/05/2011 | 04:23 | מאת: אור

אני בן 23 ולפני גיוס (עתודה) והתחלתי להתאמן על כושר. לאחר מספר ימים של אימוני ריצה התחיל לי כאב במרכז כף רגל שמאל (ממש באמצע גם לגובה, גם לרוחב) שמתעורר בזמן צעידה או עלייה על קצות האצבעות. כאב זה מוכר לי כיוון שמזה שנים הוא מתפרץ בפתאומיות ובאופן חד בזמן הליכה ללא שום הסבר, אך בכל המקרים הללו הוא נעלם מיידית ולא חוזר - המקרים עצמם קורים בתדירות של לא יותר מאחת לשבוע. אולם, עתה לאחר אימון הריצה (לא נהגתי לרוץ עד עתה) הכאב הופך לקבוע. מה יש לי? האם זה הולך לעבור? אם לא, האם הצבא הולך להתחשב?

19/05/2011 | 14:23 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

סביר כי מדובר בתגובה למאמץ יתר אך לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול