דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/05/2011 | 14:58 | מאת: שמואל

בן 66 ןזה כשמונה חודשים עם דורבן ברגל שמאל. מדרסים שהוכנו עבורי במרכז לבריאות כף הרגל עזרו ולא מספיק. פזיוטרפיה ( מכשיר US) הכאיבה לי יותר. למה ? ברשותך להלן שאלותי : 1. בעת ההליכה הכאב סביר ,ולאחר מנוחה וקימה הכאב עז מאוד - למה ? וכיצד אוכל להקל עלי ? 2. האם עלי להמנע מללכת על מכשיר הליכה בחדר הכושר ? או לסבול ולהתנהג כרגיל . 3. ברצוני לנסות טפול בגלי הלם : 3.1 אודה על חוות דעתך המקצועית. 3.2 חב' הבטוח מסרה כי באפשרותי לקבל החזר כספי במידה וירשם "תחליף ניתוח" מה זה ? והאם זה נקבע ע"י אוררופד? הנני אסיר תודה על תשובותיך המלמדות.

19/05/2011 | 14:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

למה ? - ככה זה אצלך. אין לי הסבר טוב. 1. בעת ההליכה הכאב סביר ,ולאחר מנוחה וקימה הכאב עז מאוד - למה ? - זהו אופי המחלה של החיתולית הכפית. וכיצד אוכל להקל עלי ? - ביצוע תרגילי מתיחה לפני ואחרי מאמצים, כל בוקר וכל ערב ולפני קימה. 2. האם עלי להמנע מללכת על מכשיר הליכה בחדר הכושר ? - לא אך יש לבצע תרגילי מתיחה לאכילס ולפאציה הפלאנטארית לפני כן. 3. ברצוני לנסות טפול בגלי הלם : 3.1 אודה על חוות דעתך המקצועית. - בהחלט שווה לנסות. 3.2 חב' הבטוח מסרה כי באפשרותי לקבל החזר כספי במידה וירשם "תחליף ניתוח" מה זה ? - עליך לפנות לרופא שיכתוב לך כי הטיפול בגלי הלם הוא טיפול מחליף ניתוח, כלומר שיכול לבוא במקום ניתוח. בברכה - דר' טיטיון.

19/05/2011 | 17:42 | מאת: שמואל

ד"ר טיטיון -רב תודות ועזרתך היתה רבה.תשובתך ברורה לי היטב למעט המשפט "פלאציה פלאנטארית".

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול