כף רגל נרדמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/05/2011 | 00:36 | מאת: שי

שלום אני בן 28 ורץ באופן קבוע - כ3 פעמים בשבוע ריצות של 4-7 קמ לפעמים בחורף או כשיורד גשם ואני לא יוצא לרוץ בחוץ אני הולך לחדר כושר ועולה על המכונת סלייד (או מכונת סקי...המכשיר האליפטי שמתמשים בו ביידים וברגליים בו מנית) לאחר כ10-15 דקות של שימוש במכשיר כפות הרגליים שלי נרדמות...אציין כי כשאני רץ אני לא נתקל בתופעה וכמו כן שהדבר קורה רק על המכשיר הנל...לא משנה סוג הנעל או אם אני קושר חזק או חלש את השרוכים... מה ההגיון? להבנתי בפעילות גופנית אמור יותר דם לזרום לרגליים ואני ממש לא אמור להרגיש נימול או שכפות הרגליים שלי ירדמו.. ממה זה נובע? תודה רבה שי

19/05/2011 | 14:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי לכך הסבר טוב אבל אם המכשיר לא עושה לך טוב אז תרוץ על הליכון במקום זה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול