פענוח תוצאת סי.טי קרסול שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/05/2011 | 21:01 | מאת: אילה

סקלרוזיסקל וציסטה סובכונדרלית קטנה בפסגת הטלוס באספקט המדיאלי.שינויים סקלרוטים עדינים גם בטיביאל פלטו.מתאים לשינויים על רקע ארתרוטי.נוזל בכמות מעט מוגברת טיביוטלארי.מודגמים אוס נביקולרי ואוס פרונאלי אקססורים(גם מימין)נוזל בכמות מוגברת בצמוד לקובואיד.יתכן ממקור מפרקי.סיכום נוזל מוגבר טיבו אינו ברור.ניתן להמשיך ברור עי mri . תודה מראש

19/05/2011 | 14:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

איןלתשובת הCT משמעות רבה ללא ידיעת הסיבה לביצוע הבדיקה ובדיקה קלינית של החולה לקורלציה. לכן לא אוכל לצערי לעזור. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול