הרדמות הרגל בזמן נהיגה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/05/2011 | 19:21 | מאת: יוסי

לאחרונה אני מרגיש שהרגל (זו שלוחצת על דוושת הגז) נרדמת לאחר כרבע שעה או 20 דקות של נהיגה. כנראה שמופעל לחץ על הרגל (מן הכסא) וזה מה שמוביל להרדמות. אם אני משנה תנוחה והרגל נמצאת במצב שבו הברך מורמת יותר - כלומר הירך אינו יושב בחוזקה כנגד המושב - ההרדמות נעלמת. אם אני נותן לרגל להענות לגרביטציה ולרדת שוב תחזור ההרדמות. זה לא קורה לי בבית אלא רק בנהיגה. מה שמדאיג אותי טיפה זה שזה דבר חדש יחסית - הייתי נוהג די הרבה ואני לא זוכר את התופעה. אני בן 34 . האם זה נורמלי? זה מצריך בדיקה? אם זה לא הפורום המתאים אני תפנה אותי לגורם המתאים בברכה יוסי

12/05/2011 | 08:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בהחלט מצריך בדיקה. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול