נפיחות וכאב בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/05/2011 | 13:30 | מאת: דורית

אני בת 36 ובריאה בד"כ. לפני חודש התנפחה לי כף הרגל (נראה כמו מיים בחודשים האחרונים להריון)ף אחרי יום זה עבר. לפני שלושה ימים שוב התנפחה לי הכף רגל ימין ומאז מאוד נפוח וכואב. יש קצת אודם מתחת לחיבור הכף רגל והרגל עצמה. אני מרגישה שזה קשור לגב תחתון מאוד (ישבן) באותו צד. אני גרה בדנמרק והייתי היום אצל הרופאה והיא לא ידעה מה להגיד לי ולא ראתה דבר כזה אף פעם. היא נתנה לי הפנייה לרופא עור אבל לא ממש נראה לי שיש קשר. מה היית ממליץ לי לעשות? אני מאוד מוטרדת ומתקשה לתפקד באופן נורמאלי (אני נועלת רק נעלי אצבע למשל). תודה רבה דורית

12/05/2011 | 08:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה היית ממליץ לי לעשות? - לפנות לאורתופד או לראומאטולוג. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול