דורבן העקב - 22 שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/05/2011 | 08:14 | מאת: אודי

שלום, אני בן 40, ומאז השירות הצבאי סובל מדורבן העקב (כן, 22 שנה). כאבים חזקים מאוד בכל בוקר, ומתגברים אחרי הליכה ממושכת. עוזר לי באופן זמני - פיזיותרפיה, כדורים אנטי דלקתיים, גלי הלם והחלפת נעליים כל חצי שנה. אבל תמיד הכאב חוזר (והצליעה). לאחרונה אני סובל מאוד מכאבים והתחלתי לצלוע ברוב שעות היום, ואני מתקשה בהליכה ארוכה. אני בכושר מצויין, בריא ולא שמן, מתאמן 3 פעמים בשבוע על מכשירים אבל לא מסוגל להתאמן בריצה. האם מזיק לגוף לקחת תרופה אנטי דלקתית אחת לכמה חודשים? - כי זה עוזר לי מאוד האם נגזר עלי להיות בטיפול פיזיותרפי כל חיי? מה הסכנות של ניתוח והאם הניתוח באמת יפתור את הבעייה? תודה!

11/05/2011 | 01:26 | מאת: צילה

שלום , יש לי בעיה והיא שהאצבע שלצד הבוהן ארוכה יותר מכולן ועקומה והיא ממש מכערת לי את הרגל , אני מתביישת בזה מאוד והולכת עם נעליים סגורות בלבד ורציתי לדעת אם ישנה אופציה לשייף אותה קצת וליישר אותה מהצדדים ? אם כן מה ההשלכות של זה

12/05/2011 | 08:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש אופציות ניתוחיות לטיפול בעיוותים שונים בבהונות אך לא ניתן לדעת מה צריך לעשות אצלך ומה ההשלכות ללא בדיקה קלינית ובחינת צילומים. בברכה - דר' טיטיון.

12/05/2011 | 08:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם מזיק לגוף לקחת תרופה אנטי דלקתית אחת לכמה חודשים? - כי זה עוזר לי מאוד - מידי פעם זה בסדר. אם לוקחים כל הזמן לאורך זמן זה לא טוב. האם נגזר עלי להיות בטיפול פיזיותרפי כל חיי? - מדובר במצב כרוני. ללא טיפול אחר שיעזור, כנראה שכן. מה הסכנות של ניתוח והאם הניתוח באמת יפתור את הבעייה?- ניתוח מצליח בסביבות 80-90% מהמקרים. סיבוכים, חוסר הצלחה, זיהום בפצע, פגיעה בעצב, חיתוך מוגזם הגורם לכף רגל שטוחה. בברכה - דר' טיטיון.

06/09/2012 | 23:09 | מאת: אהוד - דורבן קליניק

שלום רב. אני שמח לבסר לך שאכן אין צורך לזבול מהכאב .ישנו טיפול מאוד יעיל בדורבן העקב בשיטת לייזר המבטיח 100% הצלחה. לפרטים נוספים :03-6829050

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול