ד"ר לוגר אלחנן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/03/2007 | 08:26 | מאת: אלונית

בטרם פנייתי לד"ר לוגר, חששתי לאחר שקראתי את תגובתו של "עוד חולוני" שהדגיש ופרסם על צורת התנהגותו הלא הולמת של ד"ר לוגר. בכל זאת, ניגשתי לד"ר לוגר עם אבי החולה ואפילו לא חלמתי עד כמה הוא מקסים, סבלני ואנושי.

16/03/2007 | 10:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אני מסכים ב-100% עם הכותבת. דר' לוגר הוא אכן בן אדם ויותר מזה, רופא מעולה, בעל נסיון רב בתחום.

18/03/2007 | 11:04 | מאת: מיכי מנהיים

מסכים בהחלט עם דר' טיטיון, הוא טיפל בכמה מבני משפחתי, ממש ברגישות יתרה

09/09/2010 | 08:48 | מאת: חני בן יקר

לד"ר לוגר ! תודה על הטיפול המסור תודה על מי שאתה שרואה לנגד עיניו מטרה אחת - לתת ולעזור לא חוסך במאמץ ועבודה הראויים להוקרה זה בודאי פלא כי היום לא רואים רופאים כאלה אשר נותנים מתוך הנשמה לא מספיק רק ללמוד רפואה המשך להיות רופא מיוחד רופא שכמותו אין עוד אחד משפחת בן יקר

09/09/2010 | 08:48 | מאת: חני בן יקר

לד"ר לוגר ! תודה על הטיפול המסור תודה על מי שאתה שרואה לנגד עיניו מטרה אחת - לתת ולעזור לא חוסך במאמץ ועבודה הראויים להוקרה זה בודאי פלא כי היום לא רואים רופאים כאלה אשר נותנים מתוך הנשמה לא מספיק רק ללמוד רפואה המשך להיות רופא מיוחד רופא שכמותו אין עוד אחד משפחת בן יקר

24/12/2008 | 14:11 | מאת: מזל שרעבי

שמעתי שד"ר לגר מטפל בבעיות ברכיים (ללא צורך בניתוח) שחיקת סכוס ומיניסקוס.- אשמח לשמוע על כך במייל

29/04/2009 | 11:59 | מאת: בני ישראלי

לכבוד דר' אלחנן לוגר . בתאריך 4.3.09 עברתי ניתוח מפרצת באורטה הבטנית , אושפזתי במרכז רפואי רבין במחלקת כלי דם. כסיבוך של הניתוח הופיעו קרישי דם באצבעות כפות הרגליים {אמבוליות} 3+5 רגל ימין , בוהן ואצבעות 2.3.5 ברגל שמאל. בתאריך 11.3.09 שוחררתי מבית חולים עם מכתב המלצה: הליכה מרובה, משככי כאבים לפי הצורך , אמבטיות מים פושרים , הנחת משחה EMLA לאצבעות הפגועות ברגליים , ביקורת והוצאת התפרים במרפאת כלי דם אזורית בתאריך 25.3.09 . שוחררתי מבית החולים לביתי בתאריך 11.3.09, ללא המלצה או הדרכה נכונה למצבי, (ביחס לקרישי הדם שהצטברו באצבעות רגלי). בביקור בתאריך 25.3.09 להוצאת התפרים מהניתוח, לא העירו את תשומת ליבנו לגבי בעיית קרישי דם [נמק ] באצבעות הרגלים. לאחר חודש של ריצות וסבל בלתי יתואר אצל "מומחים לכלי דם" התברר לי שקרישי הדם באצבעות למעשה זה נמק וכל אותם אזורים כ 70% - 80% מכל אצבע במצב השחור יתייבשו, יצטמקו ובאופן טבעי ינשרו החלקים השחורים הפגועים . בתאריך 30.3.09 בביקור אצל אחד המומחים לכלי דם טען אותו פרופסור שאני צריך לפנות להמשך טיפול לאורטופד מומחה לכף רגל ושהם כמומחים לכלי דם גמרו את תפקידם. למזלנו מצאנו ונפגשנו בתאריך 5.4.09 עם מלאך בשם דר' אלחנן לוגר, לדעתו המקצועית והניסיון שלו רק פולידין נוזלי יעזור. במרפאתו של דר' לוגר ראינו בפעם ראשונה איזה סוג של טיפול עושים כדי להתגבר על קרישי הדם,[נמקים] .דר' לוגר לבש כפפות והראה לרעייתי כיצד לחבוש אצבע אצבע עם פולידין נוזלי. 19.4.09 בביקור חוזר אצל דק' קורן לבדיקת האצבעות , כתב בסיכום הביקור: " חל שיפור משמעותי " אין מילים לתאר את עצתו הטובה , הנכונה , והמתאימה של דר' לוגר , היום מצב האצבעות בשתי הרגלים לאחר 20 יום טיפול עם פולידין לפי עצתו של דר' לוגר ,” חל שיפור משמעותי ויש סיכוי שכל קרישי הדם ייעלמו ואצבעות רגלי לא ינזקו” תודה מכל הלב. טוב שיש עוד מלאכים טובים. מש' ישראלי . 09-7406146 057-7684127

04/09/2010 | 13:35 | מאת: ש.מחיפה

עברתי ניתוח והטרייה בכף רגל הוציעו לי את המפרקת לאחר הניתוח נוצר לי פצע סורכרתי (אני חולה סכרת) בין האגודלים ועדין לא מתרפא שמעתי על ד"ר קאופמן חנה שמטפלת בפצעים כאלה רציתי עוד חוות דעת רפואית כרגע שמים לי אידרוטול בין באצבעות איך אני מגיע לד"ר חנה או ואם יש טיפולים נוספים תא לחץ ואיך אני מגיע לטיפול בתא לחץ כבר המון זמן יש הפצע ולאחרונה רק מחריף והיום ניהיה לי אדום כחול בחיבור באצבע לכף הרגל כבר מיואש אנא אם מישהו יכול לעזור לי כל עוד לא מאוחר בברכה ש. מחיפה

04/09/2010 | 13:35 | מאת: ש.מחיפה

עברתי ניתוח והטרייה בכף רגל הוציעו לי את המפרקת לאחר הניתוח נוצר לי פצע סורכרתי (אני חולה סכרת) בין האגודלים ועדין לא מתרפא שמעתי על ד"ר קאופמן חנה שמטפלת בפצעים כאלה רציתי עוד חוות דעת רפואית כרגע שמים לי אידרוטול בין באצבעות איך אני מגיע לד"ר חנה או ואם יש טיפולים נוספים תא לחץ ואיך אני מגיע לטיפול בתא לחץ כבר המון זמן יש הפצע ולאחרונה רק מחריף והיום ניהיה לי אדום כחול בחיבור באצבע לכף הרגל כבר מיואש אנא אם מישהו יכול לעזור לי כל עוד לא מאוחר בברכה ש. מחיפה

27/05/2011 | 07:57 | מאת: שרי

כבר בביקור הראשון ידעתי שאני אצל הרופא הנכון, ההתיחסות בכל הרצינות,(כולל הבדיקות שנשלחתי לעשות)עם כל הסלבלנות,וההומור.

12/06/2011 | 12:09 | מאת: חוה

קראתי את דבריך- אני מתלבטת אם לעשות את הניתוח אצל ד"ר לוגר . אודה לך מאד אם תיצרי אתי קשר דרך המייל שלי.אני ממש בחרדה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול