כאבים בכף הרגל הימני בצד הבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/01/2017 | 20:37 | מאת: יעקב פרדי

בעקבות כאבים בכף הרגל הימני נשלחתי לצילום היום ובצילום נמצא שיש לי אוסטיאופיס מדיאלי כמעט ללא דורזלי. מאחר בתחילת פברואר אני יוצא לטיול מאורגן לחו"ל נתן לי עד לאחר הטיול (צריך לנתח) כדור ארקוקסיה ולקנות נעלי rocker bottom. א.האם הנעל יעזור לבעיה עד לאחר הטיול. ב.האם אצליח לשרוד את הטיול עד לניתוח. אשמח לקבל תשובה.

שלום רב הנעל יכולה לעזור מבחינת הכאבים במפרקי המידפוט. אין לי דרך לחזות האם תצלח את הטיול. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

10/01/2017 | 22:23 | מאת: פרדי יעקב

היכן אפשר לראות ולרכוש את הנעל

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול