נקעים חוזרים אי יציבות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/01/2017 | 19:50 | מאת: רועי

אני נוקע את אחת משתי הרגליים אחת לחודשיים לצערי... נקעתי לאחרונה את רגל ימין והופיע שטפי דם בצידו הימני של הקרסול, והרגשתי מתיחה בצד שמאל של הקרסול מבלי שטפי דם בצד זה, האם זהו נקע מדרג 2, והאם דבר זה מעיד על חוסר יציבות? ביצעתי אולטרה סאונד לפני חודש וחצי ולא ראו אי יציבות אלא רק שהקרסוליים אכן נפגעו (שניהם), האם לבקש מהאורטופד אולטרה סאונד נוסף ? אני מפחד לרדת במדרגות, ללכת על משטחים לא ישרים, לרדת ממדרכה, לרוץ . הנקעים פוגעים באיכות חיים.

שלום רב מדובר על אי יציבות כרונית על רקע נקעים חוזרים. אין מקום לסונר נוסף. רצועות הקרסול יצאו מאיזון ולכן המעידות. הטיפול הראשוני הינו פיזיותרפיה לשיקום יציבות הקרסול. ניתן להעזר בקרסוליות. במידה וטיפול זה אינו עוזר, במקרים רבים ניתן להמליץ על טיפול ניתוחי לייצוב הקרסול. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול