הלוקס ריגידוס בשתי כפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/12/2016 | 12:35 | מאת: אורית

קבלתי יעוץ סותר ע׳י שני מומחים – האחד ממליץ על cheilectomy ׳בלבד׳ – חיתוך העצם וניקוי המפרק והאחר ממליץ על קיבוע עם מסמר.. להמשיך להתייעץ ולהחליט בשיטת הרוב?? תודה

שלום רב ישנן גישות שונות. כאילקטומיה עוזרת בחלק מן המקרים, בעיקר כאשר הכאבים הם בגב הבוהן בזמן הרמתה. במידה והכאבים יותר עמומים ועמוקים, וטווח הבוהן מוגבל, אזי יש לשקול טיפול אחר כגון קיבוע המפרק או החלפתו. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול