כאבים בקרסוליים ובכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/12/2016 | 15:25 | מאת: רונית

היי שמי רונית בת 41.5 אני סובלת מצביטות ודקירות בעצם הקרסול וכאבים בכפות הרגליים חזקים מאוד , ככל שאני מפעילה את הגוף אני יותר סובלת . יש לי גם צביטות בכתפיים ונפיחות בזרועות הידיים ונפיחות בקרסוליים, ככל שאני פעילה גם בידיים ככה אני יותר סובלת. השאלה שלי מה יכול להיות הגורם לתחושות הנ"ל ? לאן עלי לפנות ? האם זאת בעיה אורתופדית ?

17/04/2017 | 19:11 | מאת: רנית

היי שמי רנית בת 42 אני סובלת מצביטות ודקירות בכתפיים באת פעילות , צביטות ודקירות בעצמות הקרסוליים וכאבים בכפות הרגליים + בצקות ברגליים , הכל מחמיר / מתעורר בפעילות נורמטיבית . אני סובלת מכאבים בשכמות מבפנים ושריפה באגן . מה זה יכול להייות ? האם זאת בעיה אורטופדית ?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול