בודק הסימפטומים


עצתכם הדחופה לכולנגיטיס עם נקז וחיידק פסאדומונס
מחבר:בעילום שם
תאריך:5/7/2013
שעה:00:17
שלום, אודה לכם על המלצות להמשך טיפול עבור בחור בן 30 מועמד להשתלת כבד שאושפז עקב כולנגיטיס. בשל הלם ספטי וירידת לחץ דם הותקן לו נקז בדרכי מרה בכבד. הנקז מרוקן כ- 100 מ"מ ביום בלבד וכשבועיים קיים חיידק פסאדומונס בכבד שכעת כבר עבר מוטציה. החדרת נקז נוסף אינה אפשרית עקב ריבוי הצרויות ו-ERCP לא רלוונטי למצבו. מה יקרה אם לא יצליח להתגבר על החיידק גם לאחר החלפת האנטיביוטיקה. בשל ההצרויות האנטיביוטיקה לא בהכרח תגיע לכל המקומות בכבד. אובדת עצות וכל המלצה, עצה או הבהרה תתקבל בברכה! תודה רבה.
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
09/07/13 11:25
שלום, אודה לכם על המלצות להמשך טיפול עבור בחור בן 30 מועמד להשתלת כבד שאושפז עקב כולנגיטיס. בשל הלם ספטי וירידת לחץ דם הותקן לו נקז בדרכי מרה בכבד. הנקז מרוקן כ- 100 מ"מ ביום בלבד וכשבועיים קיים חיידק פסאדומונס בכבד שכעת כבר עבר מוטציה. החדרת נקז נוסף אינה אפשרית עקב ריבוי הצרויות ו-ERCP לא רלוונטי למצבו. מה יקרה אם לא יצליח להתגבר על החיידק גם לאחר החלפת האנטיביוטיקה. בשל ההצרויות האנטיביוטיקה לא בהכרח תגיע לכל המקומות בכבד. אובדת עצות וכל המלצה, עצה או הבהרה תתקבל בברכה! תודה רבה.
יותר מזה ומצער שכולונגיטיס חוזר גם אחרי השתלה. אם הואבדרכ מרה פנימיים זה קשה יותר. העובדה שמועמד להשתלה אומרת זה לא ניתן לנתוח בחלק מהצנורות מרה. הרבה הצלחה ובריאות.
זאת שאלה לפורום כבד
חיפוש מתקדם