בדיקת גאסטרוקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/02/2013 | 12:29 | מאת: מיכל

שלום רב, אני ביצעתי בדיקת גאסטרוקופיה ואלו התוצאות:ושט קיבה ותריסריון,ושט תקין לכול ארכו.מעבר ושט קיבה:ללא בקע סרעפתי 32 ס''מ מהשיניים .קיבה פונדוס תקין.גוף תקין.אנטרום תקין.פילורוס תקין.תריסריון בצל תקין.חלק שני ושלישי תקין.NORMAL UGI ENDOSCOPY .לאחרונה אני סובלת מצרבות ובחילות ולאחר טיפול בחיידק היליקובקטור באנטיביוטיקה עדיין יש לי צרבות ובחילות. רציתי לדעת איך הבדיקה?האם היא תקינה?ונתנו לי תרופה בשם לנסו 30 מ''ג.

הבדיקה תקינה לחלוטין טהיפול בלנטון מיועד לצרבת שלך - אין מה להוסיף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול