נפיחות בבטן, גזים, עיוותים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/11/2012 | 17:20 | מאת: מודאגת

למעלה משנה שאני סובלת מעיוותים קשים, תפיחות בבטן וכאבים בעיקר בצידו השמאלי של הבטן עם לחץ לבטן התחתונה, מקרין לגב ולרגל שמאל שכמעט ומשתתקת לי,גזים שממסתובבים סביב צירם, ועצירות שיכולה להמשך ימים, על אף שאני נעזרת בנרות, חוקן, פרות יבשים, כלום לא עוזר, וגם אם יוצא הוא מלווה ביציאה קשה, לאחר היציאה הקשה ישנה צואה מימיית, מרגישה שכל הזמן יש לי גוש בבטן שלא משתחרר גם לאחר יציאה, ממה זה עלול לנבוע?

20/11/2012 | 08:19 | מאת: מודאגת

העלתי לא אחת כאן שאלה בנוגע לכאבי הבטן באופן קבוע שהנך מדלג על שאלותיי, היש סיבה לכך ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול