בודק הסימפטומים


פוליפ בכיס המרה
מחבר:אלון
תאריך:27/2/2011
שעה:16:55
שלום דר.

אני בן 30 בריא.
לאחר שסבלתי חודש מגזים מרובים עד כדי מצב שלא יכלתי לישון הרופא שלח אותי לבדיקת אולסטראסאונד ובדיקות דם.
הבדיקות דם יצאו תקינות.
בבדיקת אולטראסאונד נמצא חשד למוקד אקוגני ללא צל אקוסטי בקוטר 0.3 סמ.
סיכום חשד לפוליפ קטן בכיס המרה.

האם אני צריך לדאוג לגבי הפוליפ?\ לעשות בדיקת אולטארסאונד עוד פעם אחרי תקופה?
תודה
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל מדוקטורס ו/או זאפ גרופ
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  פוליפ בכיס המרה    אלון 
27/02/11 16:55
  RE: פוליפ בכיס המרה    ד"ר אייל גל 
06/03/11 00:40
שלום דר. אני בן 30 בריא. לאחר שסבלתי חודש מגזים מרובים עד כדי מצב שלא יכלתי לישון הרופא שלח אותי לבדיקת אולסטראסאונד ובדיקות דם. הבדיקות דם יצאו תקינות. בבדיקת אולטראסאונד נמצא חשד למוקד אקוגני ללא צל אקוסטי בקוטר 0.3 סמ. סיכום חשד לפוליפ קטן בכיס המרה. האם אני צריך לדאוג לגבי הפוליפ?\ לעשות בדיקת אולטארסאונד עוד פעם אחרי תקופה? תודה
מומלץ להיות במעקב שנתי לגבי הפוליפ.
חיפוש מתקדם