וירוס בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/07/2009 | 19:12 | מאת: ש

תאריך: 18:59 26.7.2009מאת: ש נושא: וירוס בבטןשלום רב, לפני כשניים עשר יום חטפתי וירוס בבטן. ביום הראשון היה לי חום, שילשולים ובחילה. ביום השני כבר לא היה לי חום אבל כאבי הבטן, שלשולים והבחילות המשיכו. אחרי עשרה ימים מצבי השתפר מאוד. אתמול בלילה בת זוגי התחילה לשלשל ולהקיא. האם היא נדבקה ממני? האם אני יכול להדבק שוב? מה עלי לעשות בכדי למנוע הדבקות חוזרת? בבקשה תשובה מהר, אני מאוד לחוץ וחושש לחלות שוב. תודה מראש...

01/08/2009 | 22:03 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שזוגתך נדבקה ממשך אך זה לא ודאי. יש לשמור על היגיינה בעידר לנטול ידיים לאחר יציאה מהשרותים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול