נושפה, תרופת פלא למערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/05/2008 | 21:33 | מאת: ד"ר לריסה סטמפלר

נושפה הינה [[תרופה]] מובילה בעולם בתחום כאב הבטן. התרופה משווקת בכל אירופה, ופופולארית מאוד בברית המועצות לשעבר. התרופה בישראל מוגדרת [[תרופה]] ללא מרשם OTC התרופה מוכרת בעולם תחת השם NO-SPA . התרופה של נושפה מגיעה בטיפות ובכדורים. == רכיבים פעילים== נושפה הינה תרופה מרפה [[שרירים]] *Acorus calamus קלמוס *dioscorea villosa דיוסקוריאה *Filipendula ulmaria ספיראה *salix nigra ערבה שחורה *Matricaria recutitaבבונג קמומיל *Magnesium stearate מגנזיום *אלכוהול *מים מזוקקים *Corn starch קמח תירס == לאיזה מטרות לוקחים את נושפה? == *חוסר סדירות של מערכת העיכול *[[כאבי בטן]] *[[צליאק]] *להרפיית שרירים *לבעיות [[אולקוס]] *לגזים מוריד חום וכאבים, הפחתת צרבות. == נושפה בישראל == נושפה משווקת בישראל בכל [[בתי המרקחת]], [[קופות החולים]], ורשתות סופר פארם וניו פארם.

17/05/2008 | 19:07 | מאת: ד"ר אייל גל

27/11/2010 | 14:14 | מאת: גלית

הבנתי שיש רק טיפות האם המרכיב שלהם זהה? וכמה טיפות משתוות לכדור?

27/11/2010 | 14:14 | מאת: גלית

הבנתי שיש רק טיפות האם המרכיב שלהם זהה? וכמה טיפות משתוות לכדור?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול