דיקלקטין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/08/2016 | 13:17 | מאת: אגם

שלום הרופא נשים שלי (כללית) מסרב לתת לי מרשם לדיקליקטין ומוכן לתת לי רק מרשם לזופרן (כרגע לוקחת זה לא ממש עוזר שבוע 9) אשמח לדעת איך ניתן לקבל מרשם תודה רבה

שלום אגם, איני יודעת מה הסיבה שהרופא אינו מוכן לתת לך מרשם. הינך יכולה לגשת ולהתייעץ עם רופא נוסף. בנוסף, אני ממליצה לך לנסות את הרפואה המשלימה אשר יכולה לסייע רבות בתופעה של בחילות בהריון. דיקור סיני, נטורופתיה... ההמלצה היא לגשת למטפלים אשר מתמחים בתחום ההריון והלידה. הקפידי על ארוחות קטנות כל 3-4 שעות. גינגר בתה או בטבליות יכול לסייע גם כן. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה