חשש להידבקות מיקפולזמה הומיניס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/07/2016 | 11:26 | מאת: ג

שלום, לפני כשבוע עברתי אני ובעלי לחיות זמנית אצל אמא שלי, אני בשבוע 10, היום התברר לי של אמא שלי יש מיקופלזמה הומיניס והיא התחילה טיפול לפני יומיים, אני נורא חוששת מהידבקות יש סיכוי להידבק למשל מהאסלה? יש בכלל סיכוי להידבק כשמדובר לא ביחסי מין אלא פשוט לחיות עם בן אדם עם מיקופלזמה?

שלום, הסיכויי להדבקות דרך מושב האסלה הוא מזערי. גשי להתייעץ עם הרופא המטפל עמ לשלול בוודאות. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה