זרם ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/07/2016 | 21:05 | מאת: סס

אני בשבוע10 וכבר כמה ימים יש לי זרמים ברגל שמאל שמדיע מהאגן במנוחה.. זה לא כואב זה לשנייה אבל פשוט מטריד.. מה זה יכול להיות?אין לי בטן שמכבידה עדיין..

שלום, למרות שעדיין הבטן לא גדולה הגוף עובר שינויים רבים בהריון. כנראה מופעל לחץ על העצב שמגיע מהחוליות. אורטופד ידע לענות על כך במדויק. הימנעי משכיבה על הגב, או שהקפידי להניח כרית מתחת לברכיים בזמן השכיבה. שכיבה על הצד מומלצת יותר, כך לא מופעל לחץ על עמוד השדרה. בנוסף, ממליצה לך לעסוק בפעילות גופנית מתונה המתאימה להריון. יוגה, פילאטיס... בעזרת סוג ספורט זה, תוכלי להימנע מכאבים עתידיים במהלך ההריון. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה