הרפס בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/07/2016 | 13:38 | מאת: דנית

שלום, נדבקתי לראשונה בהרפס גניטלי לפני כ-4 שנים. בשנה האחרונה היו לי התפרצויות רבות (לפחות פעם אחת בחודש). כעת, אני בהריון ראשון בשבוע 9 וכבר עם התקף שלישי בהריון (סיימתי לקחת לפני 3 ימים זובירקס ושוב הופיע נגע חדש במקום אחר). שאלתי-להמשיך לטפל כרגיל, כלומר זובירקס 3 פעמים ביום ל-5 ימים בכל התקף או כדור זובירקס כל יום מעכשיו (שבוע 9) ועד הלידה ? האם היה לי מותר לקחת זובירקס כבר בשבוע 6 ? תיתכן פגיעה בעובר ? תודה מראש על תשובתךשלום, נדבקתי לראשונה בהרפס גניטלי לפני כ-4 שנים. בשנה האחרונה היו לי התפרצויות רבות (לפחות פעם אחת בחודש). כעת, אני בהריון ראשון בשבוע 9 וכבר עם התקף שלישי בהריון (סיימתי לקחת לפני 3 ימים זובירקס ושוב הופיע נגע חדש במקום אחר). שאלתי-להמשיך לטפל כרגיל, כלומר זובירקס 3 פעמים ביום ל-5 ימים בכל התקף או כדור זובירקס כל יום מעכשיו (שבוע 9) ועד הלידה ? האם היה לי מותר לקחת זובירקס כבר בשבוע 6 ? תיתכן פגיעה בעובר ? תודה מראש על תשובתך

שלום, גשי לרופא המטפל והתייעצי עימו. ממליצה לך גם לפנות עם שאלתך לפורום הריון ולידה הלל יפה המנוהל עי רופאים. פורום זה הוא תמיכה בהריון ובלידה. בנוסף, מכיון שזה חוזר על עצמו, אני ממליצה לך ליטול פרוביטיקה ולשלב טיפולים ברפואה המשלימה כגון: רפואה סינית, נטורופתיה.. עמ לחזק את הגוף במהלך ההריון ולקראת הלידה. המשך הריון קך ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה