ערכי תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/07/2016 | 16:17 | מאת: עמרי

שלום. אשתי בהריון בשבוע 26. אתמול עשתה העמסת סוכר 100 (אחרי ש 50 יצאה לא תקינה). יחד עם בדיקת הדם כשעה לאחר שתיית הסוכר, נלקחה גם בדיקת דם לתפקודי כבד וכו. תפקודי הכבד יצאו גבוהים מהנורמה. האם יש קשר להעמסת הסוכר?.(קראתי שכל הסוכר עובר דרך הכבד) תודה

שלום עמרי, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום הריון ולידה הלל יפה המנוהל עי רופאים. למיטב ידעתי לא אמור להיות קשר. אני מניחה שיפנו אותה לבדיקה חוזרת. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה