אספירין בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/06/2016 | 12:54 | מאת: נופר26

בת 26 שבוע 15 להריון סובלת מקרישיות יתר- אפלה, מטופלת בהריון בסיכון בשיבא. מתחילת ההריון לוקחת פרגמין 5000 פעם ביום עם אספירין 100 מג. בשבוע שעבר בעקבות דימומים התאשפזתי בביח ואובחן אצלי המטומה ליד השליה. בביח המליצו לי להפסיק עם האספרין למשך שבוע ולהמשיך רק עם הפרגמין - ואכן הפסיקו הדימומים. כשחידשתי את השימוש באספרין הופיעו מחדש מעט הפרשות חומות כהות- כמעט שחורות... בשיבא אמרו לי להפסיק שוב לעוד כשבוע- רציתי לדעת מה דעתך בנושא.

20/06/2016 | 13:09 | מאת: לנופר

מציעה לך לשאול בפורום בו יש מענה מרופא. אין כאן מי שמוסמך לענות בענייני תרופות.. רק בריאות

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה