נקודה אקואית בחדר לב שמאלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/06/2016 | 22:58 | מאת: שרון

ד"ר יקר שלום רב, אני בת 24 בשבוע 25.1 אמא לילד בן שנתיים וחצי. הריון שני. הלכתי לבצע סקירת מערכות עובר סקירה שנייה. יש לציין שלא בוצעה סקירה מוקדמת. באבחנה של הסקירה כתוב כך: הודגמה נקודה אקואית בחדר לב שמאלי. נקודה כממצא בודד תוארה כמגבירת סיכון לטריזומיה בשיעור של 1.5 לעומת סיכון הרקע. תוצאת סקר שלי שני שבפני 1/1600 (חסר מבחן אנטרקטיבי.) נא להעזר ביועץ גנטי מומלצת ביקורת גדילה בשבוע 30-32. ברצוני לקבל הסבר מניסיוך על הממצא שהתגלה והאם הוא שכיח ויכול להעלם. תודה רבה מדידות גיל הריון- 24 us הערכת משקל- 652 גר' סיכום: מדדים סימטריים תואמים ומצורפים אם קטן בשבוע האם עקבי???? שאלותיי הם כאלה: אבקש הסבר על הממצא שהתגלה. מה עליי לעשות? האם מניסיונך זה מקרה שכיח? והאם זה יכול להיעלם כלא היה? תודה רבה

09/06/2016 | 20:15 | מאת: ל שרון

יש פורום מתאים יותר לשאלתך, פורום העוסק באולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה, הקישור אליו: http://www.doctors.co.il/forum-255

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה