הפרשות מלחיצות בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/05/2016 | 22:34 | מאת: שרית

היי, אני בשבוע ה7 להריון עשיתי אולטרסאונד וישנו דופק יש לי הפרשות צמיגיות כמו חלבון של ביצה ויחד עם זאת יוצא הפרשה מועטה מאוד חומה (סליחה על התיאור) פשוט מלחיץ אותי מאוד כי בהריון הקודם שלי לפני חצי שנה באוצו השבוע היה לי אותו סיפור שבבדיקה לאחר מכן הפסיק הדופק. יש סיבה לדאגה?

20/05/2016 | 00:22 | מאת: דנית

שלום שרית, הפרשות מוגברות מהנרתיק הן תופעות נפוצה בהריון. במידה והן אינן דמיות אין סכנה לעובר. על כל מקרה התייעצי עם הרופא/ה נשים וגשי להבדק. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה