מודאגת מבקשת ייעוץ לגבי שק הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/05/2016 | 12:37 | מאת: מיכל

מודאגת מבקשת ייעוץ שלום לכולם אני בשבוע 5 וחמישה ימים אתמול עשיתי בדיקה ראשונה וממה שהוסבר לי עדיין לא ניתן לראות דופק וזה בסדר אבל כן נצפה שק הריון וחלבון.. מה שקצת מטריד אותי אלה המידות המצורפות... זה לא קטין מידי לשבוע כמעט 6? מעיון באינטרנט אני רואה שצריך להיות בערך 6 מילמטר מצורפת תמונה ואשמח להבין אם הכל נראה בסדר http://postimg.org/image/4qsjqooap/ תודה

שלום מיכל, זהו הפורום תמיכה בהריון. יענו לך בשמחה בפורום הריון ולידה הלל יפה המנוהל עי רופאים. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה