הריון או לא?? - אני ממש בלחץץץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/05/2016 | 18:02 | מאת: ענתתת

אני ממש בלחץ.. מקווה שמישהו יגיב.. הפסקת גלולות 09/03 וסת אחרונה התחילה בתאריך 09/03 בתאריך 19/4 ביצעתי בדיקת דם - הבטא יצאה 167 בתאריך 23/4 התחילו הפרשות חומות בתאריך 26/4 הייתי אצל רופא - בבדיקת אולטרסאונד לא ראה כלום ואמר שהדם הוא דם ישן, איך שחזרתי ממנו הביתה התחיל לי דימום שכבר נראה כמו מחזור - הבנתי שכנראה ההריון נפל (הריון כימי) :( - הדימום שנראה כמו מחזור נגמר בתאריך 30/4 היום 4/5 ביצעתי בדיקת דם והבטא יצאה 1493 מה הסיכוי שאני בהריון תקין?? מחר יש לי אולטרסאונד ואני בלחץ מטורף - אם יש מצב שאני בהריון תקין, לאיזה מצב לצפות בבדיקה? מה אמורים כבר לראות?

שלום ענת, כל אישה חווה את ההריון בצורה שונה. ישנן נשים שמדממות בתחילת ההריון וההריון תקין. מקווה שעבר טוב. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה