שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/04/2016 | 18:25 | מאת: צ'רלי

שלום לכולם בת 28 בריאה. מנסה להיכנס להריון 5 חודשים. המחזור מאחר לי ב 3 שבועות. ברביעי שעבר הייתי אצל רופא נשים שביצע אולטרסאונד חיצוני. ראה שהיה ביוץ מאוחר ככל הנראה. לא זיהה באופן ודאי שק הריון. ביקש שאחזור אליו בטווח של שבועיים אם לא קיבלתי מחזור. אתמול היה לי דימום (לא קל) שנמשך מס שעות בלבד והסתיים.. האם יש סיכוי שמדובר בהריון למרות הדימום?

שלום צרלי, כל אישה חווה את ההריון בצורה שונה. ישנן נשים אשר מדממות בתחילת ההריון והכל תקין. כמובן שיש צורך לבדוק. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה