כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/04/2016 | 19:22 | מאת: נועה

שלום, לפני יומיים עשיתי בדיקת הריון והתוצאה הייתה חיובית. במהלך היומיים האלו יש לי מעיין כאב בצד שמאל באזור המפשעה למטה,הכאב הוא כמו הרגשה של שריר תפוס.לעיתים זה חולף ולעיתים חוזר.האם זה לגטימי להרגיש ככה בתחילת הריון..?אולי זה הרחם שמתחיל לגדול..? תודה מראש.

שלום נועה, במהלך ההריון ובעיקר בתחילתו גופנו חווה שינויים רבים. כמו שרשמת, יכול להיות שזה באמת שריר שנתפס. במידה וזה לא חולף גשי להבדק. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה