שבוע 22 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/04/2016 | 13:36 | מאת: Adi chen

היי, אני בשבוע 22 5 עם שליה קדמית, מתחילה להרגיש תנועות עובר אבל לא בעקביות ועדיין לא חזקות. בימים האחרונים אני מרגישה כאילו התינוק פעם בכמה שעות קופץ/לוחץ לי על השלפוחית. תחושה של לחיצה של 2 או3 שניות שנשתחררת מיד. זה נקרא תנועת עובר? אין צורך לבדוק דלקת וכו'? אציין שאין צורך דחוף במתן שתן בכל פעם כזו. תודה :)

שלום עדי, כל הריון הוא שונה מאישה לאישה, יתכן מאוד שתחושותייך אלו תנועות העובר. אך קשה לומר בוודאות. טווח הזמן שנשים חשות את תנועות העובר הוא רחב מאוד. בקרוב תתחילי לחוש אותן יותר. במידה שאת מרגישה טוב ואין תכיפות/צריבה/גרד/ כאב במתן שתן, כנראה שזו אינה דלקת אלא באמת תנועות עובר. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה