שימוש בפוסטינור ושיבוש מחזור,האם בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/01/2016 | 22:58 | מאת: נטלי

לפני כשלושה חודשים קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע. לקחתי באותו היום פוסטינור ושבוע לאחר מכן קיבלתי מחזור (תופעת לוואי של הגלולה) .לאחר חודש קיבלתי מחזור רגיל. לאחר שהמחזור הסתיים לצערי נקרע שוב הקונדום(מאותה חפיסה ארורה)ושוב לקחתי פוסטינור באותו היום. קיבלתי מחזור אחרי שבוע כחלק מתופעת הלוואי, ואחרי חודש התחילו לי מן כתמים חומים שנמשכו בערך שבוע- קצת יותר. בנוסף, באותו היום שהתחילו הדימומים,לקחתי גלולות מניעה שנתן לי הגניקולוג,כי חשבתי שהתחיל המחזור. עשיתי כמה פעמים בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, מה הסיכוי שאני עדין בהריון?

שלם נטלי, הסיכוי שאת בהריון הוא נמוך בהחלט. כנראה שהשימוש החוזר בפוסטינור גרם למצב זה. על מנת שתהיי רגועה אני ממליצה לך לגשת לרופא ולבצע בדיקה. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה