כאבי רחם לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/11/2015 | 22:19 | מאת: נטלי

אני 6 שבועות פלוס לאחר לידה ראשונה הרופא הגניקולוגית בדקה באולטרסאונד כבדיקה שגרתית וגילתה גוש אולי לטענתה שילייה שלא יצאה עד הסוף.היא שלחה אותי לאולטראסאונד מקצועי והטכנאית לא אישרה סופית שליו אותי שוב לאולטראסאונד שרופא יבצע ולא טכנאית אבל התור שנקבע לי הוא לעוד שבוע וחצי וביומיים האחרונים אני ממש מרגישה כאבים ברחם למטה בשחלות בעיקר בישיבה מעמידה .האם יש סיכון בינתיים עד שיגיע התור לאולטראסאונד? מה קורה אם באמת מסתבר שנותרה לי שילייה ? תודה רבה

שלום נטלי, אני ממליצה לך לא לחכות, במיוחד אם יש דימום מוגבר. הגעת לפורום תמיכה בהריון ולידה. התייעצי בפורום "הריון ולידה-הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה