דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/11/2015 | 22:34 | מאת: ירדן

שלום שכבתי עם חבר שלי בהתחלה עם בגדים סקס יבש, הוא גמר, ניקה את השפיך עם מגבון, כמה דקות אחרי שכבנו אבל בלי בגדים, היה חדירה אבל לא מלאה ,וחשוב לציין שאני בתולה לא ירד לי דם ..רק כאב טיפה..שחזרתי לבית נכנסתי לשירותים ראיתי שיש לי באיזור מין בפנים טיפה לבן והפרשה שקופה סמיכה .. קמתי בתחושת עייפות יתר , כאבים בגוף , ובשדיים. בחילות וחוסר תיאבון..וסחרחורות. מזה אומר?

שלום ירדן, התופעות שאיתן קמת יכולות להעיד על הרבה דברים. ההפרשה שראית יכולה להעיד על ביוץ. במידה שבייצת תופעות אלו יכולות להיות בעקבות הביוץ. עכבי אחרי התחושות, במידה שאינן חולפות גשי להיבדק. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה