איחור,בטא נמוכה ודימום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/11/2015 | 19:09 | מאת: יעלה

שלום, היה לי איחור של שלושה ימים במחזור. ביום הרביעי לאיחור התחילו לי הפרשות חומות וביום החמישי הלכתי לעשות בדיקת בטא, כשחזרתי כבר היה דימום של מחזור רגיל. תוצאות הבדיקה באותו יום הראו בטא 6. האם אני צריכה לעקוב אחרי הבטא שוב כדי לראות שהיא ירדה לפחות מ-5? לביקורת? או שפשוט להמשיך כרגיל להניח שלא היה צריך לקרות הפעם ולהמשיך לקוות לחודש הבא? אשמח לחוות דעת תודה

שלום יעלה, ככל הידוע לי, בערכים כאלה של בטא אין צורך לבצע שוב בדיקה. אני ממליצה להתייעץ בפורום "הריון ולידה-הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. כל טוב ובהצלחה בפעם הבאה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה