האם יתכן הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/11/2015 | 13:25 | מאת: שיר

ילדתי לפני כמעט 4 שבועות (מחר) לפני שבועיים ויומיים קיימתי יחסים עם בעלי ומאז קיימנו יחסים עוד כמה פעמים. אני מניקה. ביומיים האחרונים אני כל כמה דקות רצה לשרותים בגלל שתן. כמו שהיה לי בתחילת ההריון. האם יתכן הריון בשלב כל כך מוקדם אחרי הלידה כשאני גם מניקה?

שלום שיר, יכולות להיות סיבות רבות לתכיפות במתן השתן. כניסה להריון בזמן כל כך קצר מהלידה זה נדיר, במיוחד אם דיממת בשלב זה. במידה שזה ממשיך גשי להיבדק. להמשך שימי לב שהנקה אינה אמצעי מניעה ויש סיכוי להיכנס להריון גם בזמן הנקה. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה