לאחר הריון חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/08/2015 | 15:14 | מאת: שם בדוי

צהריים טובים, לפני כחודש עברתי ניתוח קטן להוצאת העובר מחצוצרה שמאלית,בניתוח עשו חתך בחצוצרה השמאלית הוציאו את העובר ותפרו חזרה ללא זריקה. אבל לא קיבלתי שום מידע על מה לעשות הלאה.. אני עם שחלות פוליציסטיות וזהו היה ההריון הראשון שלי שהשגתי באמצעות שימוש באיקוקלומין וזריקת אוביטרל. כפי שרשמתי למעלה בגלל השחלות הפוליציסטיות אני לא מקבלת מחזור סדיר ואני לא בטוחה שהמחזור שלי יגיע לבד, 6 שבועות לאחר הניתוח. אז השאלות שלי הן : -לאחר כמה זמן מהניתוח אני יוכל לקחת כדורים להופעת המחזור ויוכל שוב להתחיל טיפול באיקוקלומין? -האם כדאי לעשות בדיקות מיוחדות? (לדוגמא:צילום רחמי וכו'?) תודה רבה.

31/08/2015 | 16:58 | מאת: א

שלום, לא נשמע סביר שלא קיבלת מידע לגבי ההמשך. לדעתי צריך לגשת עם מכתב השחרור, שקיבלת לאחר הניתוח, לרופא נשים שידריך אותך לגבי אפשרויות הטיפול /בדיקות בעתיד. שימי לב שאין כאן רופא בפורום. בהצלחה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה