צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/08/2015 | 22:13 | מאת: משה

שלום רב. אישתי בהריון בשבוע 9. מזה כשבועיים אני סובל מצריבה קלה בשתן לא קבועה. אני מקיים יחסי מין רק עם אישתי. בהמלצת הרופא נשלחתי לבצע בדיקת שתן std וממתין לתשובות. בעבר היה לי מקרה דומה ונמצא אורפלסמה פרביום שטופל באנטיביוטיקה ונעלם. לאישתי אין שום בעיה במתן שתן, אין לה גרד או משהו דומה שמציק לה. למרות זאת ביקשתי שגם היא תופנה לבדיקה. אנחנו מאוד מודאגים. בהנחה שימצא אוראפלסמה האם יש סיכון לעובר? האם מומלץ לאישתי לקחת אנטיביוטיקה במידה והתוצאה לחיידק תהיה חיובית? ראיתי ברשת תגובות סותרות בעניין. אודה על תשובה עניינית. תודה רבה!

שלום משה, מבינה את דאגתכם. ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי המנוהל ע"י רופאים- "הריון ולידה-הלל יפה". בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה