דרגת שליה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/08/2015 | 15:41 | מאת: מור

שלום רב, השבוע עשיתי בדיקת שקיפות עורפית- שבוע 12.2 ושם נאמר לי שהתינוק מתאים לשבוע 13. דרגת השלייה שצויינה היא 1 האם זה מסכן את ההריון שלי? מה עליי לעשות? לפי שקראתי אי אמורה רק בשבוע 19 לעור לדרגה 1. כמו כן, בדיקת סקר שליש ראשון שערכתי יצא בבדיקת דם הורמון free b hcg הוא 9.12 mlu/ml האם זה תקין?

שלום מור, הגעת לפורום תמיכה בהריון ולידה. ממליצה לך להיוועץ בפורום "הריון ולידה-הלל יפה" אשר מנוהל ע"י רופאים. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה