שימוש בבקבוק חימום בשבועיים הראשונים להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/08/2015 | 09:45 | מאת: ניר

שלום רב, במהלך השבועיים הראשונים להריונה של אישתי (עוד כאשר לא ידענו שהיא בהריון) היא חשה כאבים באזור בית החזה וישנה 2 לילות עם בקבוק חימום באזור החזה. כעת אנחנו מאוד מאוד לחוצים. לפי המידע שקיבלנו יש סכנה לעובר ברמת ההתפתחות. האם כאן כך? ואם כן, באיזה שלב ניתן לבדוק האם אכן נוצר נזק? אודה על תשובה מהירה.

שלום ניר, הנחת בקבוק חם באזור החזה אינה אמורה לגרום לשום בעיה. הבדיקה הבאה שעליכם לבצע היא בדיקת דופק בשבועות 6-8. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה