ערכי בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/06/2015 | 22:10 | מאת: or_sh

וסת אחרונה 16/5, בדיקת בטא ראשונה ב21/6 ערך 346, בדיקת בטא שנייה 28/6 ערך 7500 האם ההקפצה לא גדולה מידיס?!האם זה יכול לתת הערכה האם מדובר בהריון של ריבוי עוברים?!קצת בלחץ!!! כמו כן אשמח לדעת איזה שבוע אני. תודה מראש

שלום, קשה לדעת באיזה שבוע את מכיוון שיש טווח גדול במספרים בין הריונות שונים. מומלץ לבצע את הבדיקה יומיים לאחר הבדיקה הקודמת, ע"מ לוודא שהבטא הכפילה את עצמה. בשלב הזה את כבר יכולה לגשת ולבצע בדיקת אולטרסאונד. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה