בדיקת בטא שלא מוכפלת שבוע4 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/06/2015 | 21:06 | מאת: גילית

היי, אני בשבוע 4 5 ווסת אחרונה ב27.5.15 בדיקת בטא ראשונה ב21.6 הייתה 13 בדיקת בטא שנייה ב28.6 הייתה 68 בדיקת בטא היום ב29.6 הייתה 82 היו לי הפרשות חומות ודימום קליל, לא רואים שק הריון, שלחו אותי ממיון הביתה לחזור בעוד שבוע לעוד בדיקות בטא ואולטסאונד כי לא יודעים איפה ההריון מתפתח..השאלה אם יש סיכוי להריון? ואם לא מה הסכנות להפלה בכדור/זריקה?

שלום גילית, יש סיכוי שזה הריון, את בשלב מוקדם עדיין. במידה ולא, הפלה תרופתית: מתבצעת עד שבוע 7-9 לרוב, הדימומים כבדים במשך שבועיים לערך זו פעולה בטוחה, בדרך כלל ללא תופעות לוואי. ממליצה לך לשקול טיפולים בדיקור סיני. אם אכן יש הריון, הדיקור יחזק ויתמוך בך. במידה ויש צורך בהפלה, הדיקור יסייע גם בזה. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה