מודאגת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/06/2015 | 21:43 | מאת: אפרת

היי, אני בשבוע 33, לפני כשבועיים עשיתי us הערכת משקל, ראו מעיים אקוגניים. היום כשהייתי אצל הרופאה שלי, היא נתנה לי לעשות בדיקות דם (אני ממתינה לאישור מהקופה) ו-us בהקדם. אין תורים כרגע ורק לעוד שבועיים, בינתיים אני מאוד מודאגת. לפי מה שקראתי זהו ממצא שהיו אמורים לראות בסקירה.... מה לעשות, לחזור לרופאה כדי לקדם את התורים? ועוד פרט שולי.... השלייה שלי נמוכה.

שלום אפרת, לרוב מעי אקוגני מתגלה כחסר משמעות וחולף לאחר לידה. ממליצה לך להתייעץ עם רופא. בנוסף, חסרים פרטים בשאלתך. האם נצפו ממצאים נוספים? מה מידת האקוגניות? נסי להתייעץ בפורום הריון ולידה-הלל יפה. המנוהל ע"י רופאים. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה