רגליים מנופחות בקיץ...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/05/2015 | 18:24 | מאת: איילת

היי, רציתי לדעת, אני צפויה להיכנס לחודשים מתקדמים ביוני יולי, והרבה סיפרו לי שהרגליים מתנפחות מהחום ומהבצקות וכו' ברצוני לדעת האם עדיף לנעול נעלי ספורט או נעל סגורה, או סנדל, כדיי למנוע או להפחית את התופעות הנל, תודה על תשובתך. איילת

שלום איילת, בעיקר הקפידי לנעול נעל נוחה, פתוחה או סגורה. ללא עקב או פלטפורמה. שתי הרבה מים, בין הארוחות. הימנעי מעמידה ממושכת. עשי מס' הפסקות במהלך היום- שכבי על הגב והרימי את הרגליים למעלה. את יכולה להניח על כריות. גם בזמן ישיבה את יכולה להעזר בכסא נוסף ולהניח עליו את הרגליים. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה