שימוש ממושך בזופרן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/05/2015 | 10:04 | מאת: הדר

שלום רב, מאז שבוע 6 אני בבי"ח עקב היפרמיזיס גרווידרום ובעזרת זופרן אני מרגישה טוב ויכולה להשתחרר הביתה. באם אני מפסיקה לקחת את התרופה, אני חוזרת להקיא תוך יום. הרופא בבי"ח לא רוצה לתת לי כדורים ליותר מ- 5 ימים (4 מ"ג פעמיים ביום) בטענה שעליי לחזור ולהקיא מפעם לפעם. השאלה שלי- האם באמת יש סכנה בשימוש רצוף בזופרן? בתודה מראש ובברכת יום טוב, הדר

שלום הדר, כדאי להישמע לעצת הרופא. בנוסף, את מוזמנת להפנות את שאלתך לפורום הרפואי. הריון ולידה-הלל יפה. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה