חשש להפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/05/2015 | 22:54 | מאת: אור

שלום אתמול בערב בעת מתן השתן ראיתי בשירותים מין גוש או הפרשה מוזרה בצבע חום צהבהב ובמרקם של נזלת .אציין שאני בשבוע השמיני ואין לי דימומים או סימפטומים כגון בחילות או הקאות אך יש תחושה בגוף של ריקון. האם זאת הפלה ? תודה!

שלום אור, קודם כל, בשביל השקט הנפשי שלך,גשי להיבדק. כל אישה חווה את ההיריון בצורה שונה ומאוד יכול להיות שזו הפרשה חסרת משמעות. הפרשות יכולות להופיע כחלק מהיריון תקין, אך יכולות גם להופיע כחלק מהריון לא תקין. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה